Orgonite en Chembusters gemaakt door Atelier CaSa

Orgonite is de verzamelnaam voor orgone transformatoren en heeft de eigenschap om de overal aanwezige energie van negatief naar positief om te vormen. Hierdoor is Orgonite goed in te zetten om elektromagnetische straling te neutraliseren en zo een gezonde leefomgeving te creëren.

Orgonite is een mengsel van verschillende metaalsnippers, giethars en een speciaal werkzame edelsteen mix.
Deze mix heeft de eigenschap om etherische energie te verzamelen, te transformeren en weer positief uit te stralen. De giethars krimpt tijdens het uitharden. Door dit inkrimpen worden de kwartskristallen onder mechanische druk gezet, hierdoor treedt het Piëzo-elektrisch effect op binnen in het kristal (Het piëzo-elektrisch effect is het verschijnsel dat kristallen van bepaalde materialen onder invloed van druk een elektrische spanning produceren en andersom: vervormen als er een elektrische spanning op wordt aangelegd ), waardoor het object als een positieve energie transformator werkt.
De orgonite objecten transformeren de aangetrokken negatieve energie in een positieve energie.
 
Een Chembuster bestaat uit Orgonite en koperen buizen daardoor wordt de schone positieve energie wijds verspreid in de hele omgeving, het werkt als een krachtige energetische fontein. Tegenwoordig kun je haast niet meer aan elektromagnetische straling ontkomen, Deze straling word uitgestraald door wifi, dect-telefoons, UMTS masten, slimme energiemeters, mobiele telefoons, digi borden, tablets enz. Dit zorgt voor een constante belasting en overprikkeling van je energieveld. Met als gevolg dat er vage klachten kunnen ontstaan zoals bv. vermoeidheid, hoofdpijn, oorsuizen, futloosheid, slecht slapen en nog veel meer. Het doel van orgonite is deze negatieve belasting van het energieveld te neutraliseren zodat er weer een gezonde balans ontstaat. In onze webshop vindt u oplossongen voor het creëren van een prettige leefomgeving.

Hartelijke groet en tot ziens,
Candia Salomé
 
Het is mogelijk om de collectie te bezichtigen in Boskoop op afspraak.
Laat u het wel altijd even van tevoren weten als u langs wilt komen.