Welkom in het gastenboek van Atelier CaSa.
Ik vind het erg leuk als u hier uw ervaringen met uw chembuster en/of orgonite  wilt delen. Alvast bedankt!

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Ben er erg enthousiast over mijn Chembuster, de sfeer is veranderd, voel
geen straling meer of ga er anders mee om.
Er kwamen vlinder op mijn balkon, de mieren zijn met mijn bambo al weg
gegaan, een keertje zat er een lief klein vogeltje op mijn balkon, was
de weg kwijt.
Af en toe op balkon gezet, staat nu in de vensterbank, eerst naast mijn
bank. Er zijn veel zaken in een stoomversnelling in mijn leven gekomen,
mijn huis opgeknapt, en in de verkoop, best grote stappen in mijn
leven. Met de covid, klinkt raar, merk het haast niet want ik ben niet
bang, en mijn visie is dat ik gezond ben, veel in de natuur vertoeft. Nu
met die hitte golf niet hoor.
Sta anders in mijn werk en zelfs mijn zelfbeeld is anders, vind mezelf
wel oke zo.

Een collega van mij heeft een kleine gekocht, ze vond die van mij
erg mooi en zij ervaart het ook als positief.

Zit minder in mijn hoofd, had ik zelf al op gang gezet, en aanschouw
veel zaken op een rustige manier, nu die leuke vent nog en verhuizen en
genieten van het leven.
We leven in een bijzondere tijd, en we zijn niet voor niets in dit
spannende tijdperk gereïncarneerd.

Dankjewel, voor het maken en ik ben erg blij met mijn Chembuster

Jean - 15-08-2020 - 17:35

Gisteren ontvingen wij als cadeau onze prachtige chembuster. Toen ik het plastic er langzaam afhaalde, viel eerst een praktische detail op: er zitten hele duidelijke turquoise-kleurige stenen in! Leuk, dat past bij onze inrichting! Vervolgens uitgepakt en eerst gevoeld; een prachtige, zachte energie die langzaam iets sterker werd terwijl ik de chembuster vasthield.
In de avond zijn we de beschrijvingen gaan lezen. Wat een prachtige stenen. Er zit veel overlap tussen ons leven momenteel en de krachten van de stenen. Wij voelen ons erg dankbaar dat wij dit cadeau hebben mogen ontvangen. En wij zouden iedereen aanraden zo'n prachtig sieraad voor zowel oog als energie in je huis te ontvangen.
Dank je wel!

Michelle - 06-08-2020 - 19:53

Mijn eerste orgonite ... en ik heb geluk... super werk...liefde is te voelen...best projekt, hartelijk bedankt...et dans ma langue, madame je vous remercie du fond du coeur et je suis et serai un fidèle client, la technique et le coeur...vraiment, merci 🙏🏻❤️

Dubrule dominique - 02-08-2020 - 20:34

We hebben de Orgonite en de op maaat gemaakte chembuster binnen gekregen. Allereerst heel erg bedankt voor de prachtige chembuster en piramide. Buitenom dat ze er heel mooi uitzien is het gevoel wat we ervaren wanneer we ze vastpakken geweldig! De piramide is een hele zachte energie, speels, feeenachtig licht. Ik word er heel blij van en past echt perfect in de praktijk. Héél erg bedankt! Daarnaast is de energie van de chembuster ook heel mooi. Hij voelt echt anders, ik heb hem al even rustig vastgepakt en op me laten inwerken en de mooie energie ontroerde me. Het was heel makkelijk contact maken met het Goddelijke in me. We zijn erg blij met wat je voor ons hebt gemaakt! Veel liefs van René en Mirjam

Mirjam - 18-07-2020 - 10:08

Vorige jaar midden oktober heb ik een hele mooie Chembuster mogen ontvangen in huis. Mooi plekje geven en ons leven veranderde binnen 3 maanden tijd. Negatieve zware akelig gevoel verdween heel snel uit ons huis. Geen ruzies meer in huis en het werd liefdevoller en aangenamer weer in je eigen huis. Wat ik best heel bijzonder vind nog steeds. Mijn partner en ik zijn al een lange tijd bezig geweest met ons grootste wens een baby te mogen ontvangen maar helaas liet dat heel lang op ons wachten of het liep uit in een miskraam. Na dat de chembuster zijn werk heeft mogen doen in ons huis. Was ik eindelijk na 3,5 jaar zwanger geworden en zwanger gebleven. Wij verwachten ons baby in september zo blij en gelukkig zijn we nog nooit niet geweest. En nog een dingetje wij wonen al in dit huis al 7 jaar en 7 jaar akelig buren boven ons wonen. En zijn ze verhuisd en dat hadden we nooit niet zien aankomen dat deze mensen weg zouden gaan. En nu precies 7 maanden hebben we de chembuster in huis. Ik ben Atelier Casa zo dankbaar dat wij zo een mooie reis mogen meemaken. Dank aan de Chembuster.

Jane - 13-05-2020 - 11:48


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »