Orgonite workshops: maak je eigen orgonite piramide of chembuster

Laat  je creativiteit de vrije loop !
Orgonite piramide 9-4-2022

Tijdens de workshop piramide heb je de mogelijkheid om zelf een piramide van orgonite maken. Op deze manier kun je je eigen intenties aan de orgonite toevoegen. Ik leg uit hoe een piramide het beste opgebouwd kan worden en waar je op moet letten tijdens het gietproces. Uiteraard heb je beschikking over de materialen van atelier CaSa tijdens deze workshop, maar misschien heb je ook een mineraal of voorwerp wat je in de piramide wil verwerken. Dat mag natuurlijk ook. Je kunt ervoor kiezen om deze dag 1 piramide te maken dan kost de workshop € 100.00.
 
Ook is er de mogelijkheid om een piramide en wat kleinere vormen orgonite te maken, dan kost de workshop € 125.00. Aan het einde van de dag krijg je de piramide mee naar huis. 
  
De workshop is inclusief lunch en koffie en thee.
De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.
Locatie en aanmelding: Atelier CaSa
 
 Of...

Medium chembuster maken 9-4-2022 
Deze dag heb je de kans om zelf een medium chembuster te maken. Een medium chembuster is ongeveer 23 cm hoog en is geschikt om een heel huis te neutraliseren.
Bij deze workshop leg ik je uit hoe een chembuster het makkelijkste gemaakt kan worden en waar je op moet letten tijdens het gietproces. Je hebt de beschikking over de materialen van atelier CaSa tijdens deze workshop. Eventueel mogen ook zelf meegebrachte materialen toegevoegd worden. Aan het einde van de dag mag je de chembuster mee naar huis nemen.

De prijs voor deze workshop is € 220,00.
De workshop is inclusief lunch en koffie en thee.
De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.
Locatie en aanmelding: Atelier CaSa
 

Mix workshop Medium chembuster maken of orgonite piramide 

Mochten bovengenoemde data niet uitkomen dan zal ik later in Juni nog een datum plannen voor een gemengde workshop. Deze dag kun je dus kiezen wat je gaat maken. Prijzen zie je hierboven.