Workshops

Het is nu ook mogelijk zelf je creativiteit de vrije loop te laten. Ik geef 2 soorten workshops deze starten weer in het voorjaar 2018:
 
Orgonite piramide maken
 
Tijdens deze workshop heb je de mogelijkheid om zelf een piramide van orgonite maken. Op deze manier kun je je eigen intenties aan de orgonite toevoegen. Ik leg uit hoe een piramide het beste opgebouwd kan worden en waar je op moet letten tijdens het gietproces. Uiteraard heb je beschikking over de materialen van atelier CaSa tijdens deze workshop, maar misschien heb je ook een mineraal of voorwerp wat je in de piramide wil verwerken. Dat mag natuurlijk ook. Je kunt ervoor kiezen om deze dag 1 piramide te maken dan kost de workshop 90.00. 
 
Ook is er de mogelijkheid om een piramide en wat kleinere vormen orgonite te maken, dan kost de workshop 110.00. Aan het einde van de dag krijg je de piramide inclusief mal mee naar huis.
De workshop is inclusief lunch en koffie of thee.
Er is eventueel de mogelijkheid om ter plekke doe het zelf pakketjes aan te schaffen zodat je thuis nog verder kunt creŽren.
 
De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.
 
 
Medium chembuster maken  
Deze dag heb je de kans om zelf een medium chembuster te maken. Een medium chembuster is ongeveer 23 cm hoog en is geschikt om een heel huis te neutraliseren. Bij deze workshop leg ik je uit hoe een chembuster het makkelijkste gemaakt kan worden en waar je op moet letten tijdens het gietproces. Je hebt de beschikking over de materialen van atelier CaSa tijdens deze workshop. Eventueel mogen ook zelf meegebrachte materialen toegevoegd worden. Aan het einde van de dag mag je de chembuster mee naar huis nemen. De prijs voor deze workshop is 170,00
De workshop is inclusief lunch en koffie en thee.
De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.
 
 
Locatie: Goudse rijweg 354 2771 BA Boskoop.
 
Voor vragen of aanmelden: info@atelier-casa.nl