Wie ben ik

Ik ben Candia Salome en ik ben al een aantal jaren op zoek naar oplossingen om minder last te hebben van al dat draadloze geweld. Natuurlijk kun je kritisch door je huis lopen, en de elektro magnetische straling verminderen door apparaten weer te bekabelen, de dect telefoon te vervangen en mobiele telefoons ‘snachts uit te zetten.

Toch had ik nog last van de wifi en dect van buren. Toen kwam ik op het idee om een chembuster te maken, na veel onderzoek heb ik een tuinformaat chembuster gemaakt, en sinds de dag dat hij staat, voelt het zoveel prettiger in huis. Er is veel meer balans, we slapen weer lekker, de dieren zijn er dol op om er tegenaan te kruipen. En mijn hoofdpijnen waren verdwenen. Het was een wereld van verschil, hoe prettig het hier weer aanvoelde, en hoe veel beter de energie weer was.


Tegenwoordig leven we in een wereld waar aan EMS (electro magnetische straling) niet meer te ontkomen is. Denk bijvoorbeeld aan UMTS masten, P2000, mobiele telefonie, draadloos internet, dect telefoons, Tomtom, Wi-Fi en de enorme hoeveelheid elektrische apparaten.

Dat alles bij elkaar is een behoorlijke stapeling van EMS, zo erg dat er veel mensen zijn met een overbelast energiesysteem. Het lichaam komt als het ware niet meer tot rust.


Sinds ik orgonite en chembusters maak, voelt het voor mij als de juiste weg die ik wil bewandelen. Ik wil graag dat deze energie verspreid wordt zodat wij ons eigen netwerk in Nederland kunnen creëren van positieve energie. Het is een doel wat ik voor ogen heb. Daarom probeer ik zoveel mogelijk vormen te maken, van klein tot groot. Zodat het voor iedereen die hier ook enthousiast over is, mogelijk is om een orgonite aan te schaffen. Elk stuk is met de hand gemaakt. En iedere keer creëer ik vol enthousiasme, veel inspiratie en passie nieuwe orgonites en chembusters.


Ook de reactie`s van andere mensen en kinderen die orgonite of een chembuster hebben aangeschaft, bevestigd dat orgonite een relatief goedkope oplossing is om weer lekker in je vel te zitten.

U kunt de orgonite en chembusters bestellen in de webshop.