Welkom in het gastenboek van Atelier CaSa.
Ik vind het erg leuk als u hier uw ervaringen met uw chembuster en/of orgonite  wilt delen. Alvast bedankt!

Bericht schrijven >

Ben er erg enthousiast over mijn Chembuster, de sfeer is veranderd, voel
geen straling meer of ga er anders mee om.
Er kwamen vlinder op mijn balkon, de mieren zijn met mijn bambo al weg
gegaan, een keertje zat er een lief klein vogeltje op mijn balkon, was
de weg kwijt.
Af en toe op balkon gezet, staat nu in de vensterbank, eerst naast mijn
bank. Er zijn veel zaken in een stoomversnelling in mijn leven gekomen,
mijn huis opgeknapt, en in de verkoop, best grote stappen in mijn
leven. Met de covid, klinkt raar, merk het haast niet want ik ben niet
bang, en mijn visie is dat ik gezond ben, veel in de natuur vertoeft. Nu
met die hitte golf niet hoor.
Sta anders in mijn werk en zelfs mijn zelfbeeld is anders, vind mezelf
wel oke zo.

Een collega van mij heeft een kleine gekocht, ze vond die van mij
erg mooi en zij ervaart het ook als positief.

Zit minder in mijn hoofd, had ik zelf al op gang gezet, en aanschouw
veel zaken op een rustige manier, nu die leuke vent nog en verhuizen en
genieten van het leven.
We leven in een bijzondere tijd, en we zijn niet voor niets in dit
spannende tijdperk gereïncarneerd.

Dankjewel, voor het maken en ik ben erg blij met mijn Chembuster

Jean
Gisteren ontvingen wij als cadeau onze prachtige chembuster. Toen ik het plastic er langzaam afhaalde, viel eerst een praktische detail op: er zitten hele duidelijke turquoise-kleurige stenen in! Leuk, dat past bij onze inrichting! Vervolgens uitgepakt en eerst gevoeld; een prachtige, zachte energie die langzaam iets sterker werd terwijl ik de chembuster vasthield.
In de avond zijn we de beschrijvingen gaan lezen. Wat een prachtige stenen. Er zit veel overlap tussen ons leven momenteel en de krachten van de stenen. Wij voelen ons erg dankbaar dat wij dit cadeau hebben mogen ontvangen. En wij zouden iedereen aanraden zo'n prachtig sieraad voor zowel oog als energie in je huis te ontvangen.
Dank je wel!

Michelle
Mijn eerste orgonite ... en ik heb geluk... super werk...liefde is te voelen...best projekt, hartelijk bedankt...et dans ma langue, madame je vous remercie du fond du coeur et je suis et serai un fidèle client, la technique et le coeur...vraiment, merci 🙏🏻❤️

Dubrule dominique
We hebben de Orgonite en de op maaat gemaakte chembuster binnen gekregen. Allereerst heel erg bedankt voor de prachtige chembuster en piramide. Buitenom dat ze er heel mooi uitzien is het gevoel wat we ervaren wanneer we ze vastpakken geweldig! De piramide is een hele zachte energie, speels, feeenachtig licht. Ik word er heel blij van en past echt perfect in de praktijk. Héél erg bedankt! Daarnaast is de energie van de chembuster ook heel mooi. Hij voelt echt anders, ik heb hem al even rustig vastgepakt en op me laten inwerken en de mooie energie ontroerde me. Het was heel makkelijk contact maken met het Goddelijke in me. We zijn erg blij met wat je voor ons hebt gemaakt! Veel liefs van René en Mirjam

Mirjam
Vorige jaar midden oktober heb ik een hele mooie Chembuster mogen ontvangen in huis. Mooi plekje geven en ons leven veranderde binnen 3 maanden tijd. Negatieve zware akelig gevoel verdween heel snel uit ons huis. Geen ruzies meer in huis en het werd liefdevoller en aangenamer weer in je eigen huis. Wat ik best heel bijzonder vind nog steeds. Mijn partner en ik zijn al een lange tijd bezig geweest met ons grootste wens een baby te mogen ontvangen maar helaas liet dat heel lang op ons wachten of het liep uit in een miskraam. Na dat de chembuster zijn werk heeft mogen doen in ons huis. Was ik eindelijk na 3,5 jaar zwanger geworden en zwanger gebleven. Wij verwachten ons baby in september zo blij en gelukkig zijn we nog nooit niet geweest. En nog een dingetje wij wonen al in dit huis al 7 jaar en 7 jaar akelig buren boven ons wonen. En zijn ze verhuisd en dat hadden we nooit niet zien aankomen dat deze mensen weg zouden gaan. En nu precies 7 maanden hebben we de chembuster in huis. Ik ben Atelier Casa zo dankbaar dat wij zo een mooie reis mogen meemaken. Dank aan de Chembuster.

Jane
Ik heb 35 jr. in een oud huis gewoond, en sinds kort verhuisd naar een betonnen wooncomplex.En werd al snel hypernerveus,moe,verdrietig van de lading straling die ik over me heen kreeg.Maar bovenal van de grote hoeveelheid negatieve energie die voelbaar was.Wilde alleen nog maar hieruit ontsnappen. Voelde ook geen enkele verbinding meer met de omgeving.Het beheerste mijn hele dag en slapen kon ik wel vergeten..

Het toeval wilde dat ik een art.van Wilhelm Reich onder ogen kreeg over de Orgon Levensenergie en ben mij hier in gaan verdiepen.Dit wilde ik in mijn huis. Bij het zoeken sprong gelijk de site van Candia eruit. Alles straalde op haar site. Heb snel verschillende disks (als raster), hanger en armband en later een bijzondere Starbeíng Schedel gekocht. Toen ik de hanger omdeed was het alsof er een deur in het hele hart gebied open ging. Voelde gelijk zó vertrouwd en goed.

Toch besefte ik later dat het niet voldoende was en heb de situatie uitgelegd aan Candia. Zij beloofde een speciale Chembuster voor mij te maken. Een echte "krachtpatser".Toen ze na enige tijd de foto's stuurde van de exemplaren die zij gemaakt had sprong de CB. die naar mij toe wilde komen voelbaar mijn huiskamer binnen. Was ook de hele avond energetisch aanwezig en er kwam een heerlijke rust over me heen.

De dag erna zou het bezorgd worden. En de hele ochtend was er een vrolijke opgewonden spanning voelbaar van alle kristallen en schedels.Wat ook op mij oversloeg en liet mij erin mee slepen....Toen ik tenslotte de CB voor het eerst vast kon houden barstte ik van ontroering in tranen uit.Ze bleven stromen en hield niet op.Het voelde echt alsof er een Langverwachte VRIEND was gearriveerd.Ging voorzichtig lopen door mijn huis met de CB in mijn handen en vroeg waar het wilde staan..Vlak voor de "Cirkel"met de kristallen, liet het met een enorme schok weten dat dit de "Plek"was.

De Chembuster is voor mij een groot geschenk wat in mijn leven is gekomen.Ben hier alleen maar dankbaar voor.De energie is liefdevol en hartverwarmend. Zó zacht en toch zó krachtig.Ik ervaar (en voel)het als een Levend-Fijnstoffelijk energieveld. Andere woorden heb ik hier niet voor. En nog steeds iedere dag aan kracht aan het toenemen is.Voel ook absoluut géén geopatische straling meer. Er heerst Vrede en harmonie in huis en vooral inspiratie..De Cirkel is ook een enorme Krachtplek geworden.

ik vond dat ik deze ervaring moest delen. Candia je hebt een héél bijzonder en prachtig werk afgeleverd.Jij bent een zuiver en mooi mens. Jij zal "for life) altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart.

Beatrix

Beatrix Willemse
In de zoektocht om de negatieve energie die sterk in ons huis aanwezig was om te zetten naar positieve energie hebben wij ons verdiept in het fenomeen chembuster. Wij kenden al wel de positieve werking van orgonite maar ondanks dat wij 6 stukken in huis hebben merkten wij dat deze niet voldoende waren opgewassen tegen de hoeveelheid negatieve energie in ons huis. De negatieve energie in ons huis liet zich als zware mist waarin je heldere denken en het positief voelen geblokkeerd word. Daarnaast zagen onze kinderen steeds een wind die hen kietelde en lastig viel.
Alle denkbare apparatuur in ons huis is stuk gegaan en alle voorspoed die een mens in zijn leven nodig heeft was geblokkeerd.

Via internet vonden wij atelier CaSa, welke onder andere gespecialiseerd is in het maken van chembusters.
De uitvoerige uitleg en de enthousiaste uitstraling van de internetsite hebben ons doen besluiten om contact op te nemen.

Wij hebben onze situatie uitgelegd en voelden al meteen een soort van betrokkenheid.

Wij hebben de chembuster ontvangen en merkten dat de chembuster een paar dagen nodig had om zich te activeren.
Met de dag voelden wij meer en meer positieve energie in ons huis.
De chembuster werkt zeer goed en krachtig en zorgt voor een uitstekend humeur en positief gevoel.
Als extra bescherming hebben wij op de vier hoeken van onze tuin een orgonite bijgeplaatst.
Wij hopen dat met de komst van de chembuster de negatieve energieën omgebogen zijn.
Candia bedankt voor je positieve bijdrage en inzicht!


Familie
Ik heb voor 2 weken geleden een hanger en een organiet plaat besteld, die ik heel graag mee wilde nemen op mijn week weg, mooi op tijd binnen gekregen. en ik heb er van genoten. De energie van de plaat en de organiet hanger zijn zo mooi en krachtig dat ik heel erg blij werd dat ik ze aan geschaft heb.

Fijn dat dit gemaakt word.

Dank je wel.

Nimda
Dag Candia, hierbij laat ik even weten hoe de orgonite spullen bevallen. Ik woon in een grote flat waar radiografische warmtemeters werden geplaatst. Dag en nacht voelde ik de straling van deze meters in pulserende vorm door mijn huis en lichaam trekken, alhoewel ikzelf de meter heb geweigerd en verder ook geen draadloze apparatuur bezit. Ik kreeg dus alles van de buren binnen, zo zie je maar hoe gevaarlijk deze meters zijn, een heel gebouw wordt als het ware "onder stroom"
gezet! Ik kon niet meer in mijn huis aanwezig zijn vanwege klachten zoals duizeligheid, slapeloosheid, onrustig gevoel en ben bij mijn moeder gaan wonen. Toen vond ik jouw website en kocht een chembuster small en een healing disk extra large. De chembuster staat in de huiskamer en de disk in de gang bij de voordeur. Al een paar uur na plaatsing merkte ik dat de energie in huis rustiger werd! De buster
en disk verspreiden een energie die prettig aanvoelt en emotionele rust geeft. Desgewenst kun je met hun energie communiceren wat een heel leuk gegeven is! Het zijn levende apparaten. En ook nog eens prachtige kunstwerken waar ik dagelijks met plezier naar kijk. Deze chembuster heb ik gekozen omdat de bovenste laag bestaat uit polychroom jaspis, daar heb ik iets mee, ik heb ook een stuk van deze steensoort in mijn kristallenverzameling. De healing disk ziet eruit als een graancirkel en bevat twee duiven, daar heb ik ook allebei iets mee dus vandaar de keuze. Ik kan nu eindelijk weer rustig in mijn huis wonen. Candia, héél hartelijk dank voor je nuttige en mooie orgonite apparaten!


anoniem
Candia, ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige workshop gisteren. Het was mooi, erg leuk om te doen en het was een mooi groepje samen. Ik vind je heel prettig, ook in de uitleg en nam alle tijd. Bedankt voor je gastvrijheid. Wie weet kom ik nog eens terug, het smaakt naar meer :-)

Hartelijke groet,
Yvonne

Yvonne


Bericht schrijven >